Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται, αποθηκεύονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο www.lmcmag.gr (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος») και τις κινητές εφαρμογές της FUTURE ASSET MON.IKE (εφεξής τα «Apps» μας). Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

H FUTUTE ASSET MON.IKE είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πότε.

Ζητούμε να μας υποβάλετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για να σας παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε. Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, email, αρ. τηλεφώνου και ταχυδρομικής διεύθυνσης.
  • Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένου ονόματος χρήστη, κωδικού πρόσβασης και μοναδικού αναγνωριστικού χρήστη.
  • Προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου φύλου, πόλης και ημερομηνίας γέννησης.
  • Εικόνες, φωτογραφίες και βίντεο.
  • Προσωπικές προτιμήσεις, όπως ο κατάλογος επιθυμιών σας, καθώς και προτιμήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ και τα cookies.

Συλλέγουμε από εσάς πρόσθετα προσωπικά στοιχεία για να παρέχουμε ειδικά στοιχεία στο πλαίσιο του Δικτυακού μας Τόπου.  Για παράδειγμα, ζητούμε πρόσβαση στα στοιχεία σύνδεσής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο από ένα App σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν για παράδειγμα τα εξής:

  • Στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων σύνδεσης και τυχόν πληροφοριών από τις δημοσιεύσεις σας σχετικά με τη FUTURE ASSET MON.IKE ή την επικοινωνία σας μαζί μας.

 

Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τον Δικτυακό Τόπο και τα Apps μας, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πρακτικές περιλαμβάνονται στην Πολιτική για τα Cookies.  Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Αναγνωριστικούς αριθμούς συσκευής, κατάσταση κλήσης, πρόσβασης δικτύου, πληροφορίες αποθήκευσης και πληροφορίες μπαταρίας.
  • Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής (referrer headers), δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags). 

 

H FUTURE ASSET MON.IKE συλλέγει μόνο τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι απαραίτητα για την ορθή και ολοκληρωμένη παροχή των υπηρεσιών της, όπως αυτές περιγράφονται κατωτέρω. Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν την ευθύνη της ακρίβειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία μας παρέχουν.

 

Παιδιά 

Συμμορφωνόμαστε με την τοπική νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε σε παιδιά να εγγράφονται στο Δικτυακό Τόπο μας, όταν είναι κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας της χώρας όπου κατοικούν. Για την εγγραφή των παιδιών θα ζητηθεί η συγκατάθεση του γονέα. 

Εργαλεία για να ρυθμίσετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε.

Κατά τη χρήση του Δικτυακού μας Τόπου και των Apps μας, παρέχουμε επίσης έγκαιρη ενημέρωση και λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες πρακτικές. Για παράδειγμα λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιούμε την τοποθεσία σας και να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις. Ενδέχεται να λαμβάνουμε αυτή τη συγκατάθεση μέσω του Δικτυακού μας Τόπου και των Apps μας ή χρησιμοποιώντας τις συνηθισμένες συναινέσεις που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, η πλατφόρμα του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε ή της κινητής συσκευής σας παρέχουν πρόσθετα εργαλεία που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πότε οι συσκευές σας συλλέγουν ή κάνουν κοινή χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων.  Για παράδειγμα, η κινητή συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε μπορεί να παρέχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη χρήση cookies ή την κοινή χρήση τοποθεσιών.  Εμείς σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε και να χρησιμοποιείτε τα διαθέσιμα εργαλεία στις συσκευές σας.   

Γιατί και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Για την παροχή στοιχείων για τον δικτυακό τόπο, τα Apps και τις υπηρεσίες που ζητάτε. 

Όταν χρησιμοποιείτε το Δικτυακό Τόπο και τα Apps μας, εμείς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, αν συμμετάσχετε σε μία εκδήλωση ή προωθητική ενέργεια, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας που μας δίνετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την εκδήλωση ή την προωθητική ενέργεια.

Σε πολλές περιπτώσεις, για να χρησιμοποιήσετε ορισμένα στοιχεία στο Δικτυακό μας Τόπο και στα Apps μας, ίσως χρειαστεί να μας παράσχετε πρόσθετα δεδομένα ή επιπλέον συναίνεση για τη χρήση συγκεκριμένων στοιχείων με ορισμένο τρόπο.  Αντίστοιχα, για να μοιραστείτε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως χρειαστεί να παράσχετε τα στοιχεία σύνδεσης με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης.

Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας στέλνουμε προωθητικές επικοινωνίες και νέα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις της εταιρείας και άλλες προωθητικές ενέργειες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε (opt-out) από αυτές τις επικοινωνίες οποιαδήποτε στιγμή, αφού έχετε δώσει αυτή τη συγκατάθεση.

Αν είστε ήδη πελάτης της εταιρείας μας, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας παρέχετε για να σας στείλουμε ενημερώσεις μάρκετινγκ, όπου επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο (εκτός αν έχετε ήδη επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιο περιεχόμενο). Σε άλλες περιπτώσεις, ζητούμε τη συναίνεσή σας για να σας αποστείλουμε πληροφορίες μάρκετινγκ. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς, καθώς και τις πληροφορίες από τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς για την εξατομίκευση της επικοινωνίας μας μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. 

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς των προϊόντων και υπηρεσιών μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστη, για να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων παροχής υπηρεσιών, καθώς και για να διαχειριστούμε τους Δικτυακούς Τόπους και τα Apps μας. 

Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, δικών μας ή τρίτων. 

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης από εσάς του Δικτυακού Τόπου και των Apps μας για την αποτροπή ή τον εντοπισμό απάτης, κατάχρησης, παράνομης χρήσης και παραβίασης των Όρων Χρήσης μας, καθώς και για τη συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις, κρατικά αιτήματα ή την ισχύουσα νομοθεσία. 

Για σκοπούς γενικής έρευνας και ανάλυσης. 

Χρησιμοποιούμε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Δικτυακού Τόπου, των Apps και των υπηρεσιών μας για να κατανοήσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.  Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της αναζήτησης και εύρεσης προϊόντων από τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου www.lmcmag.gr, με σκοπό να κατανοήσουμε καλύτερα τους βέλτιστους τρόπους για την οργάνωση και παρουσίαση προσφορών προϊόντων στις διαφημίσεις της σελίδας μας.  

Άλλοι σκοποί.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας με άλλους τρόπους και θα παρέχουμε ειδικές ειδοποιήσεις όταν συλλέγουμε τα δεδομένα, ενώ θα εξασφαλίζουμε τη συγκατάθεσή σας όπου χρειάζεται.

Νομική βάση

Για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στηριζόμαστε σε νομικές βάσεις ανάλογα με το πώς δραστηριοποιήστε στο Δικτυακό μας Τόπο και στα Apps μας.

  • Όταν χρησιμοποιείτε τα Apps μας, στηριζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία και για ορισμένους περιορισμένους σκοπούς για την εκπλήρωση της μεταξύ μας σύμβασης.
  • Στηριζόμαστε επίσης σε λοιπές νομικές βάσεις, όπως τα εύλογα δικαιώματά μας ως επιχείρηση, τη συμμόρφωση με μία νομική υποχρέωση ή την προστασία των ζωτικών συμφερόντων μας.

 

Κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων

Κοινοποίηση από την FUTURE ASSET MON.IKE

H FUTURE ASSET MON.IKE δεν κάνει κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, με εξαίρεση τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Προς τρίτους φορείς, στο βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (i) συμμόρφωση με κρατικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (ii) αποτροπή παράνομων χρήσεων του Δικτυακού μας Τόπου ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων και Apps μας και των πολιτικών μας, (iii) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων και (iv) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης.
  • Προς άλλους τρίτους, όταν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε σχετικά με εσάς σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή περιουσιακών στοιχείων μας (όπως σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, μεταβίβασης, διάλυσης ή ρευστοποίησης).

Κοινοποίηση από εσάς

Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Δικτυακό μας Τόπο ή στα Apps μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες, όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη.  Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με τη FUTURE ASSET MON.IKE.  Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που σας παρέχουμε για τη διαχείριση της κοινής χρήσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό τον έλεγχο των πληροφοριών που καθιστάτε διαθέσιμες μέσω των στοιχείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προστασία  και διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων.

Κρυπτογράφηση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας. 

Η FUTURE ASSET MON.IKE συλλέγει, διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που διασφαλίζει την προστασία τους. Συγκεκριμένα, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το προσωπικό της FUTURE ASSET MON.IKE, για το οποίο ισχύουν αυστηροί κανόνες επαγγελματικού απορρήτου, εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας, ενώ λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. 

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου (εκτός εάν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία).

Τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα δικαιώματά σας εκ της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας και εκ του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων, τα οποία έχουν ως ακολούθως: α. το δικαίωμα ενημέρωσης, β. το δικαίωμα πρόσβασης, γ. το δικαίωμα διόρθωσης, δ. το δικαίωμα διαγραφής - «δικαίωμα στη λήθη», ε. το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,  στ. το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων και ζ. το δικαίωμα εναντίωσης. Αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα.  Σε περίπτωση που έχουμε εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή. 

Μπορείτε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας απευθυνόμενοι εγγράφως προς τούτο στην FUTURE ASSET MON.IKE, είτε αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση της έδρας της, είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@futureasset.gr.

Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) ημερών από την αποδεδειγμένη παραλαβή του σχετικού αιτήματος, αφού σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του. Εάν η εξέταση του αιτήματός σας  πρόκειται να απαιτήσει περισσότερο χρόνο, θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Ερωτήσεις και Σχόλια» παρακάτω.

Επιλέγοντας να μην λαμβάνετε επικοινωνίες marketing.

Μπορείτε να επιλέξτε να μην λαμβάνετε επικοινωνίες marketing, αλλάζοντας τις εγγραφές email, πατώντας το link διαγραφή. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας. 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας.

Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές μας μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσουμε να επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στο Δικτυακό μας Τόπο και στα Apps μας. Αν πραγματοποιήσουμε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλουμε προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών. Συνιστούμε θερμά να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας και να ενημερώνεστε τακτικά για τις πρακτικές μας.

Ερωτήσεις και σχόλια

Είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις, σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τις πρακτικές απορρήτου μας.

Αν επιθυμείτε να υποβάλετε σχόλια ή έχετε ερωτήσεις ή προβληματισμούς ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση:

Λεωφ. Συγγρού αρ. 196, τηλ: 2160014616

Μπορείτε επίσης να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@futureasset.gr

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τηλ. 2106475600, www.dpa.gr.